Els fets van passar dimarts de la setmana passada al barri del Poblenou de Barcelona (Google Street View)
Barcelona

Els Mossos descarten que la mort d'un home al Poblenou fos pel furt d'un mòbil i fan una detenció

L'agressor va fugir sense cap aparell electrònic i la víctima va morir al cap d'uns dies a l'hospital per la gravetat de les ferides

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han informat aquest dimecres de la detenció d'un presumpte implicat en la mort d'un home de 58 anys la setmana passada a Barcelona.

La víctima va quedar ferida de gravetat dimarts en un carrer del barri del Poblenou, i va acabar morint divendres a l'Hospital del Mar.

Malgrat que en un primer moment el cos policial va indicar que la víctima estava intentant resistir-se perquè no li robessin el telèfon mòbil, aquest dimecres fonts policials han informat que descarten la hipòtesi i desvinculen l'agressió de qualsevol qüestió que tingui a veure amb un robatori, sense aportar més detalls sobre les circumstàncies que envolten els fets.

El detinut és un home de 30 anys i passarà en les pròximes hores a disposició judicial.


Va fugir en bicicleta

Els fets van tenir lloc al carrer Ciutat de Granada dimarts a la tarda. El agressor anava en bicicleta, mentre que la víctima era dins del seu cotxe.

En un primer moment, semblava que l'home de la bici havia robat el mòbil a l'home del cotxe, i aquest l'havia començat a perseguir posant en marxa el vehicle. En atrapar-lo, hauria baixat del cotxe, i és quan va començar la baralla.

El conflicte va acabar amb l'home de la bicicleta fugint i amb la víctima ferida a terra, encara conscient.

Tot i la gravetat de les lesions, va poder parlar amb els primers policies que van arribar al lloc dels fets abans de ser traslladat a l'Hospital del Mar, on va acabar morint per l'empitjorament del seu estat de salut.

Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta una investigació per aclarir els fets.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut