Vilanova i la Geltrú

Un cop de vent arrenca el sostre d'un institut de Vilanova i la Geltrú premiat amb el FAD d'arquitectura

L'institut Joaquim Mir de Vilanova i la Geltrú, al Garraf, ha hagut de tancar portes per culpa del temporal i 1.500 estudiants s'han quedat sense classe, almenys una setmana. Un cop de vent va arrencar el sostre del centre, que va anar a parar, en part, al cementiri veí. El sostre estava fet de xapa i l'edifici era premi FAD d'arquitectura.

Actualitzat
El temporal de la matinada de dissabte a diumenge va arrencar el sostre de l'institut de Secundària Joaquim Mir de Vilanova i la Geltrú i la va fer caure al pati del centre escolar i a sobre d'un dels blocs de nínxols del cementiri que hi ha al costat. Una vintena de nínxols han quedat fets malbé, però els principals danys els ha tingut l'institut.

Ja sense sostre, la pluja ha arrasat totalment nou aules i el laboratori situat a la tercera planta. Això ha obligat a suspendre, almenys fins dilluns que ve, la totalitat de les classes. L'edifici el comparteixen l'institut de Secundària Joaquim Mir i l'Escola Oficial d'Idiomes. En total, uns 1.500 alumnes. L'edifici va ser inaugurat el 1988 i va obtenir un premi FAD d'arquitectura.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut