La roda hauria saltat la mitjana abans d'impactar amb el turisme en sentit contrari (Google Streetview)

Un conductor mor per l'impacte de la roda que ha perdut un remolc a la C-25 a Sallent

Amb aquesta víctima ja són 17 les persones que han mort a les carreteres catalanes des de principis d'any

Actualitzat

El conductor d'un turisme ha mort a conseqüència de l'impacte d'una roda que havia perdut el remolc d'un altre vehicle, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els fets van passar aquest diumenge a la tarda i els Mossos n'investiguen les circumstàncies.

L'accident va passar cap a un quart de sis de la tarda al quilòmetre 143 de la carretera C-25, al seu pas per Sallent al Bages. Una roda que havia perdut el remolc d'un vehicle que circulava en sentit contrari va impactar contra el turisme. El conductor va perdre el control del vehicle i va morir en l'accident. Es tracta d'un home de 77 anys, veí de la localitat d'Artés, al Bages.

Fins al lloc del succés s'hi van desplaçar sis patrulles dels Mossos, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La incidència va provocar restriccions de circulació en sentit Manresa.

Amb aquesta víctima ja són 17 les persones que han mort en accident a les carreteres interurbanes de Catalunya des de començament d'any, segons les dades de Trànsit.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut