La víctima va ser traslladada en helicòpter a l'Hospital Trueta de Girona (ACN/Aleix Freixas)

Un ciclista ferit greu després de rebre el tret d'un caçador a Forallac, al Baix Empordà

L'accident ha passat aquest diumenge dins d'una zona habilitada per fer-hi una batuda, quan un dels caçadors ha disparat en confondre'l amb un animal

RedaccióActualitzat

Un ciclista ha ingressat en estat crític a l'Hospital Josep Trueta de Girona després de rebre, aquest diumenge, un tret d'un caçador, que el va confondre amb un senglar. Tot i que està greu, aquest dilluns no es tem per la seva vida.

El ciclista, un home de 54 anys, feia una ruta per una zona boscosa pròxima a Sant Climent de Peralta, al municipi de Forallac, al Baix Empordà, i el tret li va tocar l'abdomen.

Els fets van passar al voltant de les nou del matí dins d'una zona habilitada per fer-hi una batuda de caça. Un dels caçadors, en detectar moviment, va pensar que era un animal i va disparar.


S'investiga com una negligència

El caçador va ser traslladat a la comissaria de Mossos de la Bisbal d'Empordà i està pendent de declarar.

Mossos i Agents Rurals investiguen els fets com una negligència, perquè no tenia visió de l'objectiu i va disparar una persona en lloc d'un animal.

S'ha decomissat l'arma i s'examina la senyalització que hi havia a la zona.

La víctima va ser traslladada en helicòpter a l'hospital, ja que l'incident es va produir en una zona boscosa de difícil accés. Aquest dilluns se l'ha intervingut i s'està recuperant.

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraSeguretat
Anar al contingut