Twitter/X pateix una caiguda a tot el món (Reuters/Dado Ruvic)

Twitter/X pateix una caiguda durant més d'una hora a tot el món

La web Downdetector ha recollit centenars de milers d'avisos d'incidències amb aquesta xarxa social procedents d'usuaris de tot el món en poca estona

RedaccióActualitzat

La xarxa social X, abans anomenada Twitter, ha patit aquest dijous una caiguda generalitzada a tot el món, segons la web Downdetector.com, que recull les incidències de les principals empreses d'internet.

Els usuaris de la xarxa han pogut accedir al seu compte, però s'hi han trobat un missatge que deia "Et donem la benvinguda a X!" i no podien ni publicar-hi res ni veure les publicacions d'altres usuaris.

 

Segons Downdetector, cap a les 7 del matí hora catalana havia rebut unes 80.000 notificacions d'incidències amb aquesta xarxa social procedents de tot el món en només un quart d'hora.

Cap a tres quarts de vuit el servei s'ha recuperat, almenys a Catalunya, i els usuaris han pogut fer-hi publicacions i veure les publicacions dels altres usuaris.

La gràfica de Downdetector mostra que la incidència ha començat a dos quarts de set hora catalana, ha arribat al màxim de notificacions 20 minuts després i cap a dos quarts de 8 del matí les notificacions havien baixat per sota de les 10.000 cada quart d'hora.

Al voltant de les 8 del matí el nombre d'incidències havia baixat a poc més d'un miler cada quart d'hora, mostra que els responsables de la xarxa social ja havien aconseguit que el servei es recuperés pràcticament del tot.

Ells mateixos ho han assegurat a la seva pròpia xarxa social poc abans d'aquesta hora:

"La interrupció ja s'ha resolt"

 

El propietari de Twitter ha acabat enterrant la vella imatge i filosofia de la xarxa
El propietari únic de la xarxa social, Elon Musk, va canviar-li el nom de Twitter a X (Reuters/Dado Ruvic)

 

ARXIVAT A:
TwitterXarxes socials
Anar al contingut