Trump torna a quedar-se sense cap de gabinet: John Kelly plegarà a finals d'any

És el segon cap de gabinet en menys de dos anys de mandat que plega de l'administració Trump

Actualitzat

El president nord-americà, Donald Trump, es queda un altre cop sense cap de gabinet. John Kelly deixarà el càrrec quan acabi l'any, segons ha anunciat el president nord-americà en una conversa informal amb la premsa.

"John Kelly es retirarà, no sé si ho puc dir, a finals d'any. És un gran noi. Marxarà quan acabi l'any i anunciarem qui el substituirà, podria ser de forma interina. Ho anunciaré d'aquí un o dos dies.

El general retirat John Kelly ha treballat uns dos anys amb l'administració Trump, primer, com a secretari de Seguretat Nacional i, després, com a cap de gabinet.

De fet, la relació entre Kelly i Trump s'havia deteriorat els últims dies fins al punt que no es parlaven, la qual cosa havia provocat una situació insostenible.

 

 

Quan Kelly va fer-se càrrec de l'equip de govern de Trump, va imposar una sèrie de protocols per posar-hi ordre i va gestionar amb mà de ferro qui podia accedir al president. De mica en mica, però, Trump el va anar deixant de banda i eludint els seus protocols.

El president dels Estats Units va acomiadar el predecessor de Kelly amb una piulada a Twitter i ha anunciat la fi de la gestió del seu cap de gabinet actual de forma improvisada al jardí de la Casa Blanca.

ARXIVAT A:
Trump Estats Units
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut