Els Mossos han informat de la detenció de la conductora a les seves xarxes socials (Mossos d'Esquadra)
Els Mossos han informat de la detenció de la conductora a les seves xarxes socials (Mossos d'Esquadra)

Truca al 112 perquè no té gasolina i la denuncien per conduir beguda, drogada i sense carnet

La conductora, que viatjava amb dos fills menors d'1 i 4 anys al darrere, ha donat positiu en el test d'alcohol i drogues

Actualitzat

Una dona ha trucat aquest dissabte al telèfon d'emergències 112 per avisar que se li havia quedat el cotxe aturat i sense gasolina a Montblanc, a la Conca de Barberà.

Responent a l'avís del 112, una patrulla dels Mossos d'Esquadra ha acudit al rescat de la conductora. Quan hi han arribat, però, han vist indicis que la dona podria estar sota els efectes de l'alcohol i que viatjava amb els fills d'1 i 4 anys a dins del vehicle. Els agents li han fet la prova de detecció d'alcohol i drogues, que ha donat positiu tant en consum de drogues com en el consum de begudes alcohòliques, amb una taxa de 0,65 mil·ligrams per litre. A més, han pogut comprovar que la dona tenia el permís de conduir suspès.

Davant aquests resultats, els agents han procedit a denunciar penalment la conductora. Els dos menors han quedat a càrrec de l'avi.

Els Mossos han publicat a les xarxes socials el cas i recorden que "conduir és incompatible amb l'alcohol i les drogues".

 

Anar al contingut