Imatge aèria de la zona on s'ha trobat el cos, a l'illa de Simi
Imatge aèria de la zona on s'ha trobat el cos, a l'illa de Simi (Reuters/Panormitis Chatzigiannakis)

Troben un cos que seria el del presentador de la BBC desaparegut fa 5 dies en una illa grega

Els equips de rescat buscaven Michael Mosley, desaparegut dimecres quan era de vacances amb la dona a l'illa de Simi

Encara s'ha d'identificar formalment el cos que han trobat els equips de rescat, però es dona per fet que es tracta del presentador de la BBC Michael Mosley, de 67 anys, que va desaparèixer dimecres després de sortir a passejar a l'illa grega de Simi, on era de vacances. N'ha informat la policia i l'alcalde de l'illa del mar Egeu, que és molt a prop de Turquia.

La recerca s'havia concentrat a la zona d'Agios Nikolaos, on va sortir a peu per un camí costaner rocós que porta al poble de Pedi, en un dia de calor extrema. La seva dona, Clare Bailey, va denunciar la desaparició.

Mosley va estudiar Medicina a Londres i feia dècades que feia de presentador i documentalista. Defensava la dieta intermitent i era conegut per l'anomenada dieta 5:2, que permetia menjar normalment cinc dies i limitava les calories els altres dos, a més de fer exercici.

El cos l'han trobat al costat d'una tanca, a uns 30 metres de la platja. "La gent en un vaixell va veure un cos a prop d'una costa rocosa", ha explicat Petros Vassilakis, cap de policia de la regió del sud de l'Egeu. Al vaixell hi anava l'alcalde, amb un equip de la cadena pública grega ERT.

Uns agents durant les tasques de rescat
Uns agents durant les tasques de rescat (Reuters/Lefteris Damianidis)

En les tasques de recerca han participat bombers, gossos, helicòpters i drons, a més d'agents arribats des de fora de l'illa.

El programa més conegut que presentava Michael Mosley a la BBC és "Trust me, I'm a doctor" ("Confia en mi, soc metge"). També era columnista del Daily Mail.

ARXIVAT A:
TelevisióRegne UnitGrècia
Anar al contingut