El conductor del camió ha estat detingut (Institut Nacional de Migracions de Mèxic)

Troben 350 persones deshidratades tancades al remolc d'un camió, a Mèxic

En un peatge, agents de seguretat van sentir cops i crits que provenien de l'interior del remolc i, en obrir-lo, hi van trobar amuntegats desenes d'homes, dones i infants

Redacció/Agències

La policia de Mèxic ha trobat 350 persones deshidratades a l'interior del remolc d'un tràiler a Cosamaloapan, a l'estat de Veracruz.

Agents de seguretat del peatge de l'autopista van sentir crits i cops a l'interior d'un camió i, en obrir-ne les portes, hi van trobar amuntegats desenes d'homes, dones i infants procedents de Guatemala, l'Equador, Hondures i El Salvador.

A l'interior del vehicle hi havia famílies senceres (Institut Nacional de Migracions de Mèxic)

El conductor del camió ha estat detingut i ha passat a disposició de la Fiscalia. Els adults han estat traslladats a dependències de l'Institut de Migració mexicà i els menors i les seves famílies han quedat sota custòdia del Sistema de Benestar i Família.

Al vehicle hi viatjaven persones procedents de Guatemala, l'Equador, Hondures i El Salvador (Institut Nacional de Migracions de Mèxic)

Aquestes són les imatges difoses per l'Institut Nacional de Migracions de Mèxic del moment en què els agents duaners obren la porta del remolc i alliberen les persones que hi havia a l'interior:

 

ARXIVAT A:
MigracionsMèxic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut