Tres morts en 24 hores al País Valencià en els bous al carrer

Les tres víctimes van rebre les ferides fa uns dies a les festes de Meliana, Picassent i Pedreguer, i han mort les últimes hores

RedaccióActualitzat

Els actes taurins coneguts amb el nom de bous al carrer han provocat la mort de tres persones en les últimes 24 hores a diferents poblacions del País Valencià.

Entre dilluns i dimarts han mort tres homes que havien quedat ferits per envestides a Meliana, Picassent i Pedreguer.

En aquestes imatges, cedides pel diari Levante, es pot veure el moment d'un dels incidents. És a Picassent, a l'Horta Sud, i es tracta d'un home de 56 anys, natural d'Albacete, que va patir un traumatisme cranioencefàlic després de ser envestit per una vaca. L'home va morir aquest dimarts a l'UCI de l'Hospital de la Fe, de València. 


Un altre incident va tenir lloc dissabte a la nit a Meliana, a l'Horta Nord; un home de 50 anys va morir ahir, dimarts, a l'Hospital Clínic de València per les lesions causades per una envestida que li va trencar set costelles. Sembla que una de les costelles li va foradar el pulmó i li va produir un hemotòrax que finalment li va causar la mort.

La tercera víctima mortal és un ciutadà francès de 64 anys que va quedar ferit la nit del 8 al 9 de juliol per una cornada i posterior trepitjada en un altre esdeveniment amb bous a Pedreguer, a la Marina Alta. Després de nou dies ingressat a l'Hospital de Dènia, va acabar morint aquest dilluns.


La Generalitat recorda les mesures de seguretat

La Secretaria de Seguretat i Emergències de la Generalitat Valenciana ha recordat als organitzadors de les festes amb bous i vaques que s'ha de complir la normativa de seguretat pel que fa als bous al carrer. Això vol dir presentar una sol·licitud d'autorització i certificats tècnics i sanitaris, i també una assegurança, 15 dies abans de dur a terme l'activitat.

A més a més -recorda la Generalitat- està prohibida la participació dels menors de 16 anys i de persones que estiguin sota els efectes de l'alcohol o altres drogues en aquest tipus d'activitats.

 

ARXIVAT A:
País Valencià
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut