Es van poder recuperar tots es diners que hi havia al maletí (Mossos)

Tres detinguts per robar d'una estrebada un maletí amb 12.000 euros a Manresa

Els Mossos van enxampar els lladres en un control a Sant Vicenç de Castellet quan intentaven fugir

Redacció/ACNActualitzat

Els Mossos han detingut tres homes d'entre 35 i 42 anys per robar d'una estrebada un maletí que contenia 12.000 euros. Els diners es van poder recuperar després que els lladres fossin interceptats en un control dels Mossos a Sant Vicenç de Castellet, al Bages.

Els fets van passar aquest dimecres a dos quarts de nou del matí a Manresa. Un home es dirigia a una entitat bancària per ingressar més de 12.000 euros que portava en un maletí quan un home l'hi va prendre amb una forta estrebada.

La víctima va caure i, quan es va aixecar, una furgoneta li va barrar el pas. Tot seguit el lladre va pujar a un altre vehicle i va fugir.

Diversos testimonis van avisar al 112 i els Mossos van muntar punts de control dins la ciutat i a les vies de sortida. Els agents van enxampar els lladres en un polígon de Sant Vicenç de Castellet després que se saltessin un dels controls que havien desplegat.


Segons l'informe policial, durant l'escorcoll del vehicle els Mossos van localitzar una emissora portàtil i, just al costat del cotxe i darrere d'un contenidor de brossa, el maletí sostret amb tots els diners.

Els agents van detenir els tres homes que anaven al vehicle com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència.

Els detinguts, alguns d'ells amb antecedents, han de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa aquest divendres.

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraSeguretat
Anar al contingut