Sant Joan Despí

Castellterçol s'endú la Grossa de Cap d'Any amb el 72656: consulta tots els premis

El sorteig ha repartit vuit premis d'entre 5.000 i 200.000 euros

RedaccióActualitzat

El primer premi de La Grossa de Cap d'Any ha estat pel número 72656 i s'ha venut a Castellterçol, al Moianès. En concret, el número l'havia adquirit l'entitat "Activa Terçol", que n'havia fet participacions.

El primer premi són 200.000 euros per bitllet jugat i, en total, s'hi han repartit nou milions. Una pluja de diners que, evidentment, han celebrat al municipi. El president de l'entitat, Jordi Catot, ha declarat a TV3:

"Estem que no toquem de peus a terra. Estava fent el dinar i ens envien un missatge al xat de l'entitat dient que ens ha tocat la Grossa! I trucades i trucades..."

El sorteig s'ha fet aquest divendres al migdia, en una gala presentada per Marc Giró i Laia Ferrer, que s'ha emès en directe per TV3. Ha repartit un total de vuit premis en la que ha estat la novena edició de la rifa.

El segon premi, amb 65.000 euros per bitllet jugat, és pel número 44111. S'ha venut a Barcelona i a Granollers.

L'estanc de Barcelona celebra que ha venut el segon premi de La Grossa
L'estanc de Barcelona celebra que ha venut el segon premi de La Grossa

El tercer premi és pel número 34226. Són 30.000 euros per bitllet jugat. S'ha venut a Gironella i per internet. En el primer cas, expliquen les resposables de l'establiment que gairebé tots els bitllets que tenien, que eren quinze, es van vendre aquest dijous.

L'establiment de Gironella que ha venut el tercer premi
L'establiment de Gironella que ha venut el tercer premi (CCMA)

Els dos quarts premis, amb 10.000 euros per bitllet jugat, han estat pels números 69576 -venut a internet i a Barcelona- i pel número 14605, que s'ha distribuït a Pallejà, a Montgat i a Barcelona.

Els tres cinquens premis, amb 5.000 euros de premi per cada bitllet jugat, han estat pels números 89090 -venut a Gavà, Vidreres i Girona-, el 58499 -venut per internet i a Barcelona- i el 60847 -venut a Mollerussa-.


Com es premien les terminacions?

També tenen premi les terminacions dels vuit números guanyadors, amb quatre, tres i dues xifres coincidents, a més del número anterior i posterior de cada premi. A més, es reintegraran tots els bitllets acabats amb l'última xifra del primer premi. Pots consultar aquí si n'has guanyat algun

En el cas del primer premi, també han estat premiades aquestes terminacions:

 

En el cas del segon premi, també en tindran aquestes terminacions:

 

Amb el tercer premi, també se'n reparteixen d'altres amb aquestes terminacions:

 

Pel que fa als dos quarts premis, també estan premiats els números anterior i posterior, amb 200 euros per bitllet jugat; les quatre últimes xifres coincidents, amb 100 euros per bitllet; les tres últimes xifres, amb 30 euros; i les dues últimes xifres, amb 15 euros per bitllet jugat.

Pel que fa als cinquens premis, també estan premiats els números anterior i posterior, amb 150 euros per bitllet jugat; les quatre últimes xifres coincidents, amb 75 euros per bitllet; les tres últimes xifres, amb 25 euros; i les dues últimes xifres, amb 10 euros per bitllet jugat.


Canvis en el cobrament dels premis

A partir d'aquest any, tothom que obtingui un premi de fins a 1.999 euros podrà demanar en un punt de venda autoritzat rebre una transferència directa al compte bancari, que es farà efectiva en un termini aproximat de 48 hores.

Als establiments de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya s'hi podran cobrar en metàl·lic premis de fins a 120 euros. A més, a les oficines de CaixaBank podran cobrar-s'hi els premis des de 50 euros fins a 150.000 euros.

En el cas dels bitllets guanyadors adquirits per internet, els premis es rebran directament al moneder del compte de l'usuari del web. Si l'import és superior als 600 euros, s'ingressaran els diners directament al compte bancari facilitat en el registre al web de Loteries de Catalunya.

Recupera el sorteig sencer aquí:

ARXIVAT A:
Loteria
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut