Torra: "Ens ho juguem tot en la resposta que col·lectivament donem en el judici"

El president Quim Torra assegura que els catalans s'ho juguen tot en la resposta que es doni a la sentència del judici per l'1-O

Actualitzat

El president de la Generalitat, Quim Torra, creu que Catalunya "s'ho juga tot en la resposta que col·lectivament" es doni al judici pel procés.

El president català ho ha assegurat a Cervera, a l'acte en què la localitat cerverina ha pres el testimoni de Manresa com a Capital de la Cultura Catalana.

"Que cadascun de nosaltres denunciï el que ha passat, i que cadascun de nosaltres, la nació sencera, si arriba una sentència que no és l'absolució, siguem capaços de mirar-nos al mirall de la dignitat i de respondre a un judici contra la democràcia i contra el dret de l'autodeterminació amb la mateixa resposta: democràcia i dret a l'autodeterminació."

"Ens ho juguem tot en la resposta que col·lectivament siguem capaços de donar a aquest judici."

Torra ha demanat que "tota la nació" faci seva la campanya presentada per Òmnium Cultural aquest dissabte amb el lema "Jo acuso", per convocar mobilitzacions a diverses ciutats europees i denunciar que en la causa del procés es jutjaran "drets fonamentals".

"No ens hem de defensar de res, i hem d'acusar l'Estat espanyol pel judici, que és una farsa que ha organitzat contra el moviment independentista."

 

ARXIVAT A:
Judici procésProcés catalàÒmnium CulturalQuim Torra
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut