Tirotegen un casament perquè hi havia música i maten tres dels assistents a l'Afganistan

El portaveu dels talibans, Zabihullah Mujahid, es desmarca dels fets i assegura que l'atac és fruit d'una disputa personal entre els implicats

Actualitzat

Tres homes afganesos van irrompre aquest dissabte en un casament que se celebrava a la província de Nangarhar i van tirotejar una cinquantena d'assistents, en van matar tres i en van deixar deu de ferits

El motiu dels homes per perpetrar l'atac era que a la celebració hi sonava música. Els assaltants, que es van presentar a la boda com a talibans, van destrossar els instruments musicals i a continuació van obrir foc contra els presents.

El portaveu dels talibans, Zabihullah Mujahid, ha explicat en un comunicat que els tres homes "van utilitzar el nom dels talibans i de l'Emirat Islàmic" per arreglar una disputa personal. 


Mujahid desvincula els talibans de l'atac, i ha explicat que dos dels assaltants han estat detinguts. "Se'ls sotmetrà a la xaria" ha dit Mujahid, abans d'admetre que el tercer atacant ha aconseguit fugir.

L'última vegada que els talibans van governar l'Afganistan, entre el 1996 i el 2001, la música estava prohibida. Aquesta vegada, de moment, els seus líders encara no s'han pronunciat sobre això.

 

ARXIVAT A:
TalibansAfganistan
Anar al contingut