La banda nord-americana The Killers
La banda nord-americana The Killers
Catalunya nit

The Killers anuncia per sorpresa un concert la setmana que ve a Barcelona

La banda nord-americana actuarà el 10 d'abril a la sala Razzmatazz i les entrades es posaran a la venda aquest dijous

Només una setmana. Amb aquest marge tan ajustat, Brandon Flowers i els seus companys han anunciat la seva pròxima actuació a Barcelona. La banda nord-americana The Killers tocarà el dimecres 10 d'abril a la sala Razmatazz.

El quartet de Las Vegas farà un concert únic a la capital catalana abans de començar la gira que faran per diverses ciutats dels Estats Units i d'Europa.


Les entrades tindran un preu de 85 euros més despeses i sortiran a la venda aquest dijous, 4 d'abril, als webs de Livenation.es i Ticketmaster.es. Les persones registrades podran accedir a la prevenda exclusiva a partir d'aquest dimecres a la pàgina de la promotora.


El retorn d'un referent consolidat

Al llarg de la seva carrera, The Killers ha aconseguit múltiples nominacions als Grammy i als MTV Video Music Awards. El seu primer àlbum, "Hot fuss", es va publicar el 2004 i va tenir una gran acollida arreu. Contenia títols com "Mr. Brightside" i "Somebody told me".

La banda va estar de gira durant dos anys amb aquest disc i després van venir 6 àlbums més, entre els quals "Sam's Town", "Battle born", "Wonderful wonderful" i el seu últim treball, "Pressure machine".

Façana de la sala Razzmatazz de Barcelona
El grup farà a la sala Razzmatazz el seu únic concert abans de començar la nova gira (ACN)

A finals del 2023, el grup va publicar "Rebel diamonds", un nou disc que inclou una vintena de temes, entre els quals "Mr. Brightside" (qualificat amb la categoria de Diamant per més de 10 milions de còpies venudes als Estats Units), juntament amb clàssics com "When you were young", "All these things that I've done", "Human" o "Read my mind".

Recentment, The Killers han anunciat una residència especial a Las Vegas per a l'estiu que ve, en què interpretaran complet el seu àlbum de debut, "Hot fuss", per commemorar el seu 20è aniversari.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut