Fa 30 anys que Tess Dribbel viu amagada i sota un nom fictici (CCMA)
Països Baixos

Tess Dribbel, la supervivent d'una xarxa de pederàstia que fa 30 anys que s'amaga

El programa de TV3 "Tot es mou" ha parlat amb ella, que fa servir un nom fictici i utilitza la pintura per intentar superar l'horror

RedaccióActualitzat

Una dona holandesa ha revelat que, quan era petita, va ser víctima d'una xarxa internacional de pederastes molt violents, entre els líders de la qual hi havia el seu propi pare.

El programa "Tot es mou" ha tingut accés a la història de la Tess Dribbel, que és un nom fictici.  A l'entrevista, ha explicat que el seu pare l'obligava a participar en rituals sexuals en què van abusar d'ella i d'altres nens.

"Els rituals es feien en esglésies, eren sacrificis d'animals o de bebès. Directament no he vist la mort de bebès, però sí que he hagut d'enterrar-los". 

Dribbel es va escapar i des de fa 30 anys viu amagada i sota protecció. No desvela la seva identitat per por de represàlies.

D'aquesta xarxa de pederàstia internacional n'haurien format part poderosos empresaris i persones del món jurídic holandès. Dribbel afirma haver vist els diners que es pagaven pels rituals.

El 2016 una investigació periodística als Països Baixos va destapar que hi havia 140 víctimes que havien patit els mateixos abusos i rituals que ella. 

Com a supervivent, Dribbel ha trobat la manera d'expressar i superar l'horror a través d'obres d'art. Pintar li ha servit de teràpia. 

ARXIVAT A:
Pederàstia Agressió sexualInfància Països Baixos
Anar al contingut