La cantant nord-americana Taylor Swift té 33 anys
La cantant nord-americana Taylor Swift té 33 anys

Taylor Swift relleva Zelenski com a personalitat de l'any per la revista Time

És la primera persona del món de les arts que ha estat distingida per la revista pel seu èxit com a artista

Actualitzat

Taylor Swift, la cantant que està batent tots els rècords, és la personalitat de l'any 2023, segons la revista Time. 

La revista ha valorat com la nord-americana ha sacsejat la indústria musical, regravant tots els seus antics discos, dels quals va perdre els drets.

També l'impacte de la gira "The Eras Tour" en l'economia dels Estats Units, fins al punt que ja es parla de "l'efecte Taylor". La cantant ha estat també l'artista més escoltada de l'any a Spotify.

Així, Swift, de 33 anys, relleva el president ucraïnès Volodímir Zelenski com a personalitat de l'any.

La cantant competia amb el president xinès, Xi Jinping; el rus, Vladímir Putin; el rei britànic, Carles III; el president de la Reserva Federal dels Estats Units, Jerome Powell; el cap d'Open AI, Sam Altman; el personatge de Barbie, i els vaguistes de Hollywood, entre d'altres. 

Taylor Swift és la primera personalitat del món de les arts que ha estat distingida per Time pel seu èxit com a artista.


"Em sento més feliç i orgullosa que mai i és el moment en què em sento més creativa i lliure que mai", ha assegurat Swift. 

Per la seva banda, el redactor en cap de la revista Time, Sam Jacobs, ha posat en valor que "gran part del que Swift ha aconseguit el 2023 és incommensurable".

També ha destacat que "està compromesa a donar valor als somnis, sentiments i experiències de les persones, especialment de les dones, que se senten desateses i subestimades regularment".

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut