La discoteca Soho tancada provisionalment
La discoteca Soho tancada provisionalment (ACN/Gerard Vilà)

Tanquen la discoteca Soho, a Girona, per les queixes veïnals i incompliment horari

La sala tenia expedients oberts per les queixes dels veïns de la zona, que denunciaven l'alt volum de la música i els aldarulls a la nit

Els serveis del Departament d'Interior han decretat el tancament provisional de la discoteca Soho. El local és al barri de Pedret de Girona i actualment és conegut com La Paca.

Interior assenyala que l'activitat que duia a terme la sala de festes no estava legalitzada per l'Ajuntament de Girona.

D'altra banda, el servei de restauració, que sí tenia llicència en vigor, excedia els horaris màxims establerts.

Les queixes dels veïns, habituals

La sala tenia oberts diversos expedients en matèria de queixes per les molèsties ocasionades pel fort volum de la música i l'incompliment dels horaris.

Les queixes entre els veïns eren freqüents i denunciaven que mentre la discoteca era oberta hi havia una gran quantitat de brutícia als carrers, aldarulls, baralles i fins i tot amenaces. Tot això impossibilitava que els residents propers a la zona poguessin descansar bé durant les nits.

El propietari del local s'havia posat en contacte amb el "Diari de Girona" a finals del 2022 per rebatre aquestes afirmacions dels veïns i ho feia assegurant que el local disposava de "totes les llicències" i afirmava ser el local amb "menys problemes" i "més seguretat".

 

ARXIVAT A:
Oci nocturn
Anar al contingut