Estudiants universitàries tallen la Diagonal i la ronda de Dalt per la vaga del 8M
La ronda tallada per una manifestació feminista (3Cat)

El 8M arrenca amb talls d'estudiants, que han col·lapsat la ronda de Dalt i la Diagonal

Estudiants universitàries han tallat a primera hora les principals vies d'entrada a Barcelona per reivindicar els drets de les dones

RedaccióActualitzat

Aquest divendres, 8 de març, Dia Internacional de les Dones, hi ha convocats centenars d'actes i manifestacions arreu per denunciar la violència masclista, però també per reivindicar la igualtat i els drets de les dones en tots els àmbits.

Les primeres protestes han començat a primera hora. Diversos grups d'estudiants universitaris ha tallat, a dos quarts de vuit del matí i durant tres quarts d'hora, les principals vies d'entrada a la ciutat de Barcelona.

Una de les vies afectades ha estat la ronda de Dalt, que ha estat tallada a l'altura de la plaça Karl Marx, en sentit Llobregat. El tall ha provocat cues importants al nus de la Trinitat i Trànsit ha recomanat agafar vies alternatives.

Una altra via que ha estat tallada és la Diagonal de Barcelona en diversos punts: a l'altura del carrer Entença i de l'avinguda del Dr. Gregorio Marañón, en tots dos sentits de la marxa. Aquests talls han provocat importants retencions a la B-23, des de Molins de Rei, pels vehicles que enllacen amb la Diagonal.

Estudiants universitàries tallen la Diagonal i la Ronda de Dalt per la vaga del 8M
Tall del trànsit a la Diagonal pel 8M (3Cat)
ARXIVAT A:
Feminisme8M
Anar al contingut