La policia actuant en un tall de trànsit (iStock)

Dinou hores de restriccions a la AP-7 per un xoc entre dos camions a Freginals

Dels dos camions, un transportava cotxes i l'altre duia plàstics, un dels quals ha bolcat i encara continuen les feines de neteja de la calçada

RedaccióActualitzat

Un dels dos carrils de l'AP-7 a Freginals, al Montsià, en sentit nord cap a Barcelona ha estat tallat durant 19 hores, després que dimecres al vespre la via quedés tallada, pel xoc entre dos camions. L'accident va passar cap a tres quarts de vuit del vespre de dimecres, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Fins a les tres de la tarda d'aquest dijous no s'ha pogut restablir del tot la circulació.

A primera hora d'aquest dijous i mentre una grua retirava els dos camions accidentats, la via ha estat tallada. Els Mossos han fet desviar els vehicles per la sortida 42, cap a Vinaròs, mentre es retiraven els dos vehicles que impedien totalment el pas. 

Després, s'ha obert un primer carril, cap a dos quarts de dues de la tarda, però la neteja de la calçada ha provocat algunes retencions. Finalment, dues hores més tard, prop de les tres de la tarda, s'ha pogut obrir el segon carril.

Els Bombers han explicat que el xoc ha estat entre un camió que transportava cotxes i un altre que duia plàstics. Un dels dos vehicles, a més, ha bolcat. Segons l'Ajuntament d'Ulldecona, els conductors dels dos vehicles han resultat ferits lleus.

A conseqüència de l'accident, moltes restes han quedat escampades per la calçada i cinc dotacions dels Bombers hi han treballat per fer la zona segura.

Pots seguir l'estat del trànsit actualitzat en aquest enllaç.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut