Estació de tren de Martorell, amb un tren amb cotxes aturat
L'avaria ha afectat l'R4, entre Martorell i Castellbisbal (CCMA)

Nova incidència a Rodalies: set hores sense trens a l'R4 entre Castellbisbal i Martorell

Una falta de tensió ha fet que un tren de mercaderies quedés aturat

RedaccióActualitzat

Una nova incidència a Rodalies, aquest cop a la línia R4, ha obligat a interrompre el servei entre Martorell i Castellbisbal aquest matí, des de primera hora i fins passades les 12 del migdia.

La causa ha estat una avaria per falta de tensió, que ha fet que un tren de mercaderies quedés aturat en aquest tram. La incidència ha causat retards en tota la línia i també a l'R8.

Un cop s'ha pogut reparar, el servei s'ha anat restablint i tornant a la normalitat.

Mentre han durat les tasques de reparació, s'ha establert un servei d'autobús alternatiu per carretera entre les dues estacions, a més d'altres per cobrir els trams afectats de l'R8.

Els usuaris que s'han vist sorpresos per aquest incident s'han mostrat indignats i farts per tenir, un dia més, entrebancs per arribar a la feina o al centre d'estudis. "Arribaré hora i mitja o dues tarda a la feina", ha explicat en Francesc Solé a "Els matins" de TV3. "Cada dia això és un estrès", afegia la María José, una altra usuària del servei, des de l'estació de Martorell. "Cada dia estem igual", ha insistit Juan Carlos Méndez.

Gent esperant a pujar a l'autocar, el servei alternatiu per l'avaria a l'R4
S'ha habilitat un servei alternatiu per carretera (CCMA)

En un primer moment Protecció Civil ha posat en marxa la fase de prealerta del pla d'emergències Ferrocat, que ara ja es troba desactivada.

ARXIVAT A:
Rodalies
Anar al contingut