Una persona ha mort en l'accident a la ronda de Dalt de Barcelona

Caos monumental per entrar a Barcelona a causa d'un accident mortal a la ronda de Dalt

L'accident ha obligat a tallar la ronda i altres vies d'accés a Barcelona pel nord

RedaccióActualitzat

Una persona ha mort en un accident greu a la ronda de Dalt de Barcelona, a l'altura d'Horta-Guinardó, aquest dilluns al matí, que ha creat també un caos circulatori, coincidint amb la pluja.

Ha passat a dos quarts de sis del matí, al quilòmetre 9,5, per un xoc entre dos vehicles. Sembla que un dels dos, que circulava en sentit Besòs, hauria bolcat, hauria envaït el sentit contrari i hauria acabat impactant amb un altre vehicle, en sentit Llobregat.

Els bombers han hagut d'excarcerar l'altre conductor, que ha sortit del vehicle pel seu propi peu.


Tot l'anell d'entrada a Barcelona, col·lapsat

L'accident ha obligat a tallar la via en sentit Llobregat fins a les 7.45 del matí, quan s'ha reobert del tot, i això, afegit a la pluja, ha creat molts problemes en la circulació en tot l'anell d'entrada pel nord a la ciutat, com a la C-31, la C-33 o la C-58.

A més, l'autopista del Vallès també s'ha hagut de tallar una estona aquest matí per un altre accident.

Segons ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio" el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, els factors que han influït en el caos d'aquest matí van més enllà dels accidents.

A més de la pluja, que sempre complica el trànsit, també ha apuntat a una "falta de fiabilitat del transport públic" i al fet que "el volum de camions a les vies catalanes és un 20% superior al del 2019".

A les 11.30 del matí, a la ronda Litoral (B-10), a Sant Adrià de Besòs en sentit sud, cap al Nus del Llobregat, encara hi ha set quilòmetres de circulació lenta. I les retencions en sentit nord, cap al nus de la Trinitat, arriben als 2,5 km.

Pel que fa a la B-20 (ronda de Dalt), hi ha 3 km de circulació amb retencions des de Santa Coloma de Gramenet/Badalona cap al nus de la Trinitat.

Des d'aquest enllaç del Servei Català de Trànsit pots consultar l'estat de les incidències a les principals carreteres catalanes.


Cues quilomètriques a l'AP-7

D'altra banda, també s'han arribat a acumular fins a 22 quilòmetres de cues a l'AP-7, en sentit sud, entre Santa Maria de Palautordera i Montornès del Vallès. Trànsit n'informava a un quart de 10 del matí:



Un carril tallat a la C-32, a Viladecans, per un accident

A quarts de dotze del matí, Trànsit també ha informat d'un accident a la C-32 a Viladecans, en sentit Barcelona, que ha obligat a tallar un carril a la circulació i que provoca 2 km de retencions des de Gavà:

 

 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut