Barcelona

Solidaritat Catalana podria presentar una candidatura pròpia si els partits no responen a la seva crida

El jurista Alfons López Tena diu que Solidaritat Catalana avaluarà la possibilitat de presentar una candidatura pròpia de cara a les properes eleccions si els partits no responen a la seva crida. El promotor de la Coordinadora Nacional per la Consulta sobre la independència defensa la validesa de Joan Laporta.

Actualitzat
Alfons López Tena, un dels impulsors de Solidaritat Catalana, la proposta de coalició per la independència presentada ahir per Joan Laporta, defensa el projecte com una manera de reptar els partits partidaris del dret a l'autodeterminació a pronunciar-s'hi i aclarir així el panorama als independentistes.

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", López Tena ha explicat que si bé ara "no hi ha presa cap decisió de presentar cap candidatura" de cara a les eleccions de la tardor, sí que estudiaran aquesta possibilitat en cas que els partits no recullin el guant de Solidaritat Catalana per la Independència. Especialment CiU, ERC i ICV, a qui va explícitament dirigida la crida.

El jurista i director del Cercle d'Estudis Sobiranistes també ha explicat que el projecte no té cap lideratge visible. Dit això, ha defensat la validesa de Joan Laporta com a persona que ha demostrat gestionar amb èxit una gran i complexa entitat com és el FC Barcelona.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut