Barcelona

S'incompleixen els serveis mínims la tarda del segon dia de vaga als Ferrocarrils

Els usuaris de Ferrocarrils de la Generalitat s'han tornat a trobar amb problemes la tarda de la segona jornada de vaga. Si bé dimecres al matí els serveis mínims del 50% s'han complert amb normalitat, a la tarda els piquets han bloquejat dos trens a les estacions de Tres Torres i Sarrià. A causa del bloqueig, la línia del Vallès ha quedat paralitzada i l'empresa ha recomanat als usuaris que agafessin la Renfe perquè no podia garantir-los els serveis mínims. A la línia Llobregat-Anoia, l'acció dels piquets ha provocat fins a cinc minuts de retard, segons l'empresa. Aquest dijous el servei ha de recuperar la normalitat, perquè ja no hi haurà vaga.

Actualitzat
La segona jornada de la vaga dels treballadors de Ferrocarrils de la Generalitat per protestar per la retallada del 5% de sou no ha estat ni de bon tros tan complicada com la dimarts, quan l'empresa Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) va denunciar l'incompliment dels serveis mínims, a causa dels piquets que "han impedit el correcte funcionament del servei previst en les línies de FGC".

L'aturada s'ha repetit de 7 a 9 del matí i de 6 a 8 de la tarda, però amb diferències. Al matí, els serveis mínims s'han garantit i han circulat un de cada dos trens. En canvi a la tarda el bloqueig de dos trens ha interromput la circulació entre les parades de Gràcia i Les Planes. FGC ha avisat per megafonia els usuaris que eren a les estacions de plaça de Catalunya, les de Sabadell i Terrassa perquè agafessin la Renfe per desplaçar-se.
Anar al contingut