Un dels missatges de protesta dels companys de l'Abril, de l'escola Teixidores de Gràcia(@afateixidoresg)
Un dels missatges de protesta dels companys de l'Abril, de l'escola Teixidores de Gràcia(@afateixidoresg)

"Si l'Abril no es banya, jo tampoc": solidaritat d'una classe amb una nena amb autisme

Després de les protestes de les famílies, l'Ajuntament de Barcelona ha informat que un monitor acompanyarà l'alumna a l'activitat

RedaccióActualitzat

"Si l'Abril no es banya, jo tampoc". Els infants de primer de primària de l'escola Teixidores de Barcelona han fet braçalets i collarets amb aquest missatge.

I ho han fet per una companya, l'Abril, una nena amb autisme que no ha pogut començar a fer natació perquè la seva vetlladora no la pot acompanyar --l'assegurança no li permet entrar a l'aigua.

Això ha empès tota la seva classe a renunciar a l'activitat en solidaritat amb ella.

El seu grup havia d'anar a la piscina aquest dimarts. Era el primer dia del curs en què ho havien de fer, dins el projecte de l'Ajuntament de Barcelona "Ja nedo", que subvenciona l'activitat durant un curs. És a dir, tots els infants de la classe fan natació. En aquest cas, però, l'Abril no ha pogut fer-ne.

L'Associació de famílies de l'escola ha publicat un fil a Twitter en què ha explicat el cas. Han compartit una carta en què afirmen que fa dies que la família de la nena i la direcció de l'escola "han mogut cel i terra" perquè l'Abril pogués començar les classes de natació setmanals, però que ha estat "tot en va".

 

ARXIVAT A:
Educació Ajuntament de BarcelonaInfància
Anar al contingut