Una de les cases on s'ha produït un tiroteig
Una de les cases on s'ha produït un tiroteig
Pike

Set adults i un menor de la mateixa família moren en un tiroteig a Pike, a Ohio

Segons han informat les autoritats locals, l'autor o autors de la massacre estan en parador desconegut i possiblement armats

RedaccióActualitzat

Set adults i un menor de la mateixa família moren en un tiroteig que ha tingut lloc a quatre cases del comtat de Pike,Ohio. Segons han informat les autoritats locals, l'autor o autors de la massacre estan en parador desconegut i possiblement armats.

Totes les víctimes pertanyen a una mateixa família, anomenada Rhoden, i han mort d'un tret al cap, alguns mentre dormien, segons ha explicat en roda de premsa el fiscal general de l'estat, Mike DeWine.

Cap dels morts s'ha suïcidat i no s'ha arrestat ningú, de manera que les autoritats consideren que l'autor o autors del tiroteig han fugit segurament armats i representen un perill per a la comunitat i, sobretot, per a la resta de membres de la família.

Els únics supervivents del tiroteig han estat tres nens de 4 dies, sis mesos i tres anys, ha informat el xèrif del comtat, Charles Reader.

Agents de diferents cossos de seguretat treballen des de primera hora del matí de divendres, primer en tres escenaris i després en una habitació, en una àrea d'uns 48 quilòmetres quadrats.

Visiblement horroritzat, el fiscal general Mike DeWine ha declarat:

"Algunes de les morts van passar durant la nit perquè algunes víctimes estaven al llit. A una mare la van matar amb el seu fill al costat".

Tot i que les primeres informacions apuntaven que havien mort nens durant l'incident, el xèrif va aclarir que només una de les víctimes és menor i té 16 anys.

Tant el xèrif com el fiscal han demanat als veïns d'aquesta zona rural del sud d'Ohio que extremin precaucions i no surtin de casa seva, davant la "gran possibilitat" que hi hagi diverses persones "armades i extremament perilloses" disposades a seguir matant:

"Demanem que no s'entri en pànic, però han de vigilar, sobretot els qui son membres d'aquesta família".

Les autoritats desconeixen quin hauria estat el mòbil d'aquesta massacre i, de moment, no disposen de més informació sobre els fets.

El governador d'Ohio i aspirant republicà a la Presidència, John Kasich, també ha explicat que es farà tot el possible per aclarir els fets:

"Les informacions que estem rebent són tràgiques, més enllà del que comprensible. Seguirem de prop aquest succés i l'estat treballarà amb les forces de seguretat locals en el que sigui possible".

Anar al contingut