Un comboi de l'R2 a Sant Andreu (ACN / Albert Fernàndez)

Sense circulació de trens de Rodalies en trams de l'R2, R2 Nord i R8, i retards a l'R11

Les obres a l'estació de la Llagosta, al Vallès Oriental, fan que s'hagi de cobrir parts del trajecte amb autocar

RedaccióActualitzat

Aquest dissabte d'arrencada del període de Setmana Santa s'acumulen diverses afectacions ferroviàries. No circulen trens a l'R2 ni a l'R2 Nord entre Montcada i Reixac i Mollet-Sant Fost per obres de millora. Els passatgers han de cobrir aquesta part del trajecte amb autocar.

A l'R8 no hi ha trens entre Cerdanyola Universitat i Mollet-Sant Fost i també s'hi ha habilitat un servei alternatiu d'autocar.

De retruc, també es veurà afectada l'R11, que són els regionals entre Barcelona i Girona-Portbou. Els combois hauran de circular per vies alternatives i això farà que el viatge s'allargui entre 30 i 45 minuts. La normalitat tornarà a totes les línies a partir de les set del matí de diumenge.

Adif explica que ha de fer aquests talls per posar en marxa nous sistemes de gestió del trànsit i de senyalització i telecomunicacions a l'estació de la Llagosta, al Vallès Oriental.

Tota la informació sobre aquestes modificacions del servei, així com els horaris de trens i autobusos, es poden consultar als expositors de les estacions del tram afectat, al web rodaliesdecatalunya.cat, al telèfon d'informació 900 41 00 41, a les apps i a les xarxes socials corresponents.

El transport alternatiu amb autocar és accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Les bicicletes i mascotes estaran subjectes a la normativa de transport per carretera.

 

ARXIVAT A:
Transport públicRenfe
Anar al contingut