Dissabtes 17, 24 i 31 d'octubre, Espai 30 (c/ Hondures, 30), Barcelona

Seminari "La era YouTube"

YouTube s'ha convertit en una eina habitual a la nostra societat que fan servir tant amateurs com cineastes. Com afecta això la realització clàssica de cinema documental? El crític, docent i programador cinematogràfic Miquel Martí Freixas en parlarà durant tres sessions i en presentarà nombrosos casos d'estudi.

Actualitzat

Miquel Martí Freixas, crític, docent i programador cinematogràfic, creador amb Elena Oroz de la revista en linia Blogs&Docs, la primera publicació a España dedicada a l'anàlisi del cinema de no ficció que es va publicar del 2006 al 2013, imparteix el seminari "La era YouTube" els matins dels dissabtes 17, 24 i 31 d'octubre a l'Espai 30 de Barcelona, a La Sagrera.

 

Al llarg de les tres sessions analitzarà la història i el present de YouTube, estudiarà les xarxes socials audiovisuals utilitzades com a espais de creació per amateurs i, per acabar, mostrarà diverses obres i pel·lícules realitzades per professionals a partir de les imatges d'amateurs, com els documentals  "Iraqi Short Films", "Hoax Canular" o "Form Gulf to Gulf to Gulf".

 

Informació del seminari
Dates: dissabtes 17, 24 i 31 d'octubre
Horari: 11.00 – 14.00 amb descans
Preu: 40 euros
Lloc: Espai 30 (c/ Hondures, 30), La Sagrera, Barcelona
Inscripcions (fins divendres 16 d'octubre): info.birdienumnum@gmail.com



Més informació sobre el documental a Catalunya
Web Documentals TV3 
Subscriu-te al butlletí   
documentals@ccma.cat

Anar al contingut