Tercera denúncia per agressió sexual a Barcelona en cinc dies
Manifestació de rebuig a les agressions sexuals al barri de Gràcia (Efe)

Els Mossos investiguen tres agressions sexuals a Barcelona en cinc dies

Els Mossos encara no han detingut cap sospitós

RedaccióActualitzat

Els Mossos investiguen una agressió sexual a una dona al barri d'Horta de Barcelona aquesta matinada. La jove denunciarà en les properes hores després de parlar amb els agents. Es tracta de la tercera investigació oberta per aquesta causa a la ciutat en els últims cinc dies.

Aquest dimecres una jove va denunciar una altra agressió sexual. Aquesta altra investigació se suma a una altra que va passar el cap de setmana. De moment, els Mossos no han fet cap detenció.

 

Centenars de persones es van concentrar aquest dilluns a la plaça de la Vila de Gràcia per denunciar aquesta mena d'agressions a la zona amb el lema "Si ens toquen a una, responem totes" i la pancarta "Cap violació sense resposta. Davant la violència masclista, autodefensa feminista".

 

Col·lectius feministes i l'Ajuntament ho van condemnar en un manifest conjunt.

"Volem manifestar que a Gràcia no es toleren agressions masclistes ni cap mena de comportament que limiti les dones en la seva manera de gaudir de les festes lliurement, ni permetrem que aquest tipus d'actituds i conductes s'escudin sota un paraigua d'alcohol i de festa, perquè RES excusa una agressió."

"El silenci també ens fa còmplices. No tinguem por de donar una resposta clara i contundent a les agressions masclistes."

ARXIVAT A:
Violència masclistaAgressió sexual
Anar al contingut