El president de Seat, Luca de Meo, a la roda de premsa a Madrid (EFE)
El president de Seat, Luca de Meo, a la roda de premsa a Madrid (EFE)

Seat presentarà un cotxe nou cada mig any fins al 2020

Traurà al mercat un nou cotxe elèctric amb més autonomia. La companyia es bolca així en la inversió, després d'haver millorat els seus resultats.

Actualitzat

Seat ha anunciat que traurà un nou cotxe al mercat cada sis mesos d'aquí al 2020, any en què confia poder comercialitzar el seu primer vehicle cent per cent elèctric. Un dels primers models que sortiran al mercat serà el Tarraco.

Tot i que assegura que no renunciarà ni a la gasolina ni al gasoil, aquesta companyia també pensa en els motors de gas i fa una aposta pels híbrids, amb models com el León híbrid endollable, que sortirà de Martorell.

Notícia relacionada: El vehicle elèctric és la solució a la contaminació? Set preguntes amb respostes

La marca automobilística ha presentat els resultats del 2017 i ho ha fet per primera vegada a Madrid, diuen que per raons logístiques: hi ha anat més premsa que a Barcelona.

 

Els resultats són de rècord: 281 milions d'euros de beneficis i més de 1.000 d'inversió, segons els responsables de la companyia. Han venut 460.000 cotxes, una xifra que no els acaba de satisfer: volen ser a la Champions de les empreses automobilístiques, i és per això que augmentaran el ritme de producció amb nous models.

Seat ha afirmat que la seva factoria de Martorell funciona gairebé al cent per cent de la seva capacitat, i augura un futur amb més feina per aquesta planta.

ARXIVAT A:
Mobilitat
Anar al contingut