La mesura afectarà el torn de nit de la línia 2, la del Cupra Formentor i el Seat León (Europa Press)

Seat planteja un ERTO de 850 treballadors fins al desembre per la falta de semiconductors

Les condicions es pactaran amb els sindicats, que consideren que la decisió és precipitada

RedaccióActualitzat

La direcció de Seat ha plantejat un altre expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO) a la planta de Martorell, des de mitjans de setembre fins a finals d'any, el 23 de desembre.

D'entrada, Seat assegura que es veu forçada a fer-lo per l'escassetat mundial de semiconductors i que suposarà suspendre temporalment un torn de treball --el torn de nit de la línia 2, el del Cupra Formentor i el Seat León--, amb una afectació diària de 850 treballadors.

També inclou la possible cancel·lació de jornades de producció en qualsevol de les línies de fabricació. L'automobilística explica que s'aplicarà de manera voluntària i que les condicions s'acabaran de determinar la setmana que ve, durant la negociació amb els sindicats, que consideren que és precipitat.

Les darreres setmanes hi ha hagut més restriccions, que han accentuat la falta de components, fet que ha dut la direcció a plantejar l'ERTO.

Tot i això, els sindicats afirmen que la demanda està en nivells "molt alts" i que la companyia continuarà fent "tot el possible" per lliurar els vehicles.

 

ARXIVAT A:
SeatEmpresaERTO
Anar al contingut