Pla de l'interior de l'empresa Scharlab de Sentmenat, en un dels processos productius de la companyia, dilluns 2 de desembre (horitzontal)
Pla de l'interior de l'empresa Scharlab de Sentmenat, en un dels processos productius de la companyia, dilluns 2 de desembre (horitzontal)

Scharlab preveu un augment de vendes del 10% amb la nova inversió de 5 MEUR

Actualitzat

ACN Sentmenat.-L'empresa Scharlab que es dedica a la purificació de matèries primeres per controls de qualitat en empreses farmacèutiques preveu augmentar un 10% les vendes l'any vinent gràcies a la inversió de 5 MEUR que ha fet darrerament. La marca, amb planta a Sentmenat, ha invertit en noves tecnologies per millorar el procés de producció, com una màquina que omple els pots de forma mecànica quan abans aquest procés es feia manual, o la posada en marxa d'un nou reactor de destil·lació de 5.000 litres que ha permès incrementar la capacitat de destil·lació un 60%. Una de les inversions més importants és la compra d'uns terrenys de 6.500 metres quadrats. Aquesta compra permetrà a l'empresa seguir desenvolupant nous productes i millorar la productivitat.

Segons el president de Scharlab, Werner Scharlau, han estat molts anys darrera aquests terrenys. Per l'empresa era una inversió necessària per no perdre poder de competir amb les altres marques. "Hem de seguir millorant la productivitat perquè la competència és ferotge i si no, no podrem competir", assegura Scharlau. La compra era necessària per desenvolupar nous productes. "Per cada nou producte que fem, necessitem terrenys i ara hem tingut la sort de poder comprar-los", afegeix. L'empresa també ha invertit en distribució per accelerar la venda dels seus productes. Actualment, Scharlab exporta el 75% del producte que fabrica a uns 120 països de tot el món. La inversió de 5 MEUR es complementa amb una altra inversió del mateix import a nivell internacional, amb la compra de filials.

Anar al contingut