El president de SCC, Fernando Sánchez Costa, anuncia talls als túnels de Vallvidrera cada divendres a la tarda
El president de SCC, Fernando Sánchez Costa, anuncia talls als túnels de Vallvidrera cada divendres a la tarda
Barcelona

SCC tallarà els túnels de Vallvidrera el divendres fins que no s'aturin els talls a la Meridiana

Sánchez Costa diu que el tall "dificultarà als separatistes que vagin a esquiar a la Cerdanya"

RedaccióActualitzat

Societat Civil Catalana promourà talls als túnels de Vallvidrera tots els divendres a la tarda en resposta als talls diaris que algunes entitats independentistes fan a la Meridiana des de fa més de quatre mesos. 

Segons el president de l'entitat, Fernando Sánchez Costa, amb aquests talls es "dificultarà als separatistes que vagin a esquiar el cap de setmana a la Cerdanya". Una mesura que SCC assegura que mantindrà "fins que els treballadors no puguin tornar a casa seva amb normalitat i tranquilitat després d'un llarg dia de treball" per l'avinguda Meridiana:

 

 

SCC ha assegurat que informaran l'Ajuntament de Barcelona que faran aquesta acció de protesta cada divendres als túnels de Vallvidrera "fins que no cessin els talls de la Meridiana".

Fernando Sánchez ha remarcat que és "intolerable" que es talli cada dia una artèria principal de Barcelona i per aquest motiu han decidit "passar a l'acció" i sol·licitar els permisos necessaris per a bloquejar els túnels de Vallvidrera. Confien que així es "retirarà el permís als manifestants de la Meridiana" i s'acabarà "dissolent la protesta independentista". 

ARXIVAT A:
TrànsitSocietat Civil CatalanaAjuntament de Barcelona
Anar al contingut