El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez. s'abraça amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig
El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez. s'abraça amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig (EFE)
València

Sánchez escenifica amb Puig a València la superació de les seves diferències

El líder del PSOE, però, deixa clar que no hi haurà llistes conjuntes al Senat amb Podem, en contra del que defensaven els socialistes valencians

Actualitzat

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha escenificat amb una reunió amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i amb abraçades la superació de les seves diferències. Tots dos han mostrat sintonia en el seu objectiu de portar Sánchez a la presidència d'Espanya. Declaracions mútues de suport, però un missatge clar del secretari general del PSOE: que no hi haurà llistes conjuntes al Senat amb Podem, en contra del que defensaven els socialistes valencians. Una decisió que ja està presa i és d'obligat compliment. Sánchez s'ha compromès a treballar plegats:

"EL PSOE som un partit democràtic, som un partit obert, d'esquerres. El PSOE no és una caserna. Això correspon als partits de dretes. El PSOE debat, acorda i en el que estem ara és en treballar i proposar solucions als valencians i valencianes".

Sánchez s'ha compromès a construir el corredor del Mediterrani i a reformar el finançament autonòmic però sense cap condonació del deute acumulat per la Generalitat així com a tirar endavant inversions a la Comunitat Valenciana. I és que Sánchez ha presentat a la seu dels socialistes a València "Un sí per la Comunitat Valenciana", seguint el lema electoral del PSOE "Un sí pel canvi", un text on es compromet a assumir el deute valencià per l'infrafinançament, diu, la transferència de Rodalies, el túnel ferroviari i el contracte programa de transports.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut