Pedro Sánchez, secretari general del PSOE
Pedro Sánchez, secretari general del PSOE
Madrid

Sánchez convida els crítics a dimitir

Sánchez demana als crítics que fixin els seus posicionaments si volen disputar-li el lideratge i que dimiteixin avui mateix si no se senten part del seu projecte

RedaccióActualitzat

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha animat avui a dimitir els membres de l'executiva federal que no se sentin part del seu projecte.

"Si no se senten part d'aquest projecte, jo en el seu lloc dimitiria avui."

Sánchez s'ha referit d'aquesta manera en una entrevista a eldiario.es a la possibilitat que contemplen els crítics des de fa setmanes d'aconseguir la dimissió de més de la meitat dels membres de l'executiva per apartar Sánchez de la secretaria general i crear una comissió gestora que dirigeixi el partit i permeti amb l'abstenció un govern del PP.

Sánchez ha demanat a Susana Díaz que defineixi en quin bàndol està.

"Crec que Felipe González està en el bàndol de l'abstenció. Jo estic en el bàndol del vot en contra a Mariano Rajoy i de crear un govern alternatiu. M'agradaria saber en quin bàndol està Susana Díaz."

També ha criticat que el comitè prengués una decisió conjunta i hi hagués gent que deia que farien el contrari.

"El que no pot ser és que vagi a un comitè federal el mes de juliol, parli amb tots els líders territorials la setmana prèvia, consensuem una posició política que és un vot contrari a Mariano Rajoy en la investidura... - és una resolució que jo he complert - i que els dies previs, el mateix dia que estàvem debatent en el comitè federal hi hagués persones del Partit Socialista que continuaven dient que modificaríem la posició."

 

Pedro Sánchez ha dit que, encara que perdés el control de la seva executiva, es presentaria a les primàries per intentar recuperar el vot dels militants.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut