La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho
La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho
Sant Joan Despí

Sánchez-Camacho: "Rajoy cuidarà molt CiU i Catalunya si obté majoria absoluta"

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat que si Mariano Rajoy guanya les eleccions del 20-N, i encara més si obté la majoria absoluta, "cuidarà el govern de CiU i complirà els compromisos amb Catalunya". En declaracions a "Els matins" de TV3, Sánchez-Camacho ha dit que des del PP no faran de la llengua a l'escola l'eix del debat polític.

Actualitzat
I en ser preguntada sobre si ella seria cap de llista a les eleccions generals, Sánchez-Camacho ha respost així: "Li asseguro que Mariano Rajoy serà el candidat català, perquè tindrà una gran presència a Catalunya, hi dialogarà i cuidarà molt el govern de CiU i Catalunya", ha dit la líder del PPC. 

Sánchez-Camacho ha insistit que Rajoy "és conscient de la prioritat i el paper transcendental de Catalunya" i, d'altra banda, ha dit que des del PP compliran el que pactin. "Aquí no tornarà a succeir que ens venen un model de finançament a bombo i plateret, que ens diuen que és el millor i per sempre, i després resulta que el govern de Zapatero i els mateixos socialistes que el va anunciar l'incompleixen. Amb el PP tenen aquestes garanties."
Anar al contingut