La cantant Rosalía ha visitat, amb mascareta, els pacients ingressats en una planta hospitalària del Pediatric Cancer Center de Barcelona (Europa Press/Hospital Sant Joan de Déu)

Rosalía fa una visita per sorpresa i canta amb els infants amb càncer de l'Hospital Sant Joan de Déu

Els pacients ingressats han tingut l'oportunitat de parlar, abraçar-se i compartir cançons amb la cantant catalana

RedaccióActualitzat

La cantant Rosalía ha visitat, per sorpresa, una planta d'hospitalització del Pediatric Cancer Center Barcelona de l'Hospital Sant Joan de Déu. La visita va ser dilluns, però el centre ho ha fet públic aquest dimecres.

Les imatges difoses per l'hospital mostren Rosalía entrant a diverses habitacions, davant l'emoció dels joves pacients. Els infants i adolescents ingressats van poder abraçar-se, parlar i, fins i tot, cantar amb ella.  
 


Durant les dues hores que va durar la visita, la cantant també va signar autògrafs i va fer-se fotografies. També va compartir la cançó "Di mi nombre" amb una pacient, en una escena en què totes dues estan recolzades en una llitera i s'acaben fonent en una emotiva abraçada. 

Rosalía va saludar els professionals que treballen en aquest centre monogràfic al servei d'infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, inaugurat el 2022. El Pediatric Center de Barcelona atén uns 400 pacients cada any i és un dels més importants del món.

 

ARXIVAT A:
CàncerRosalía
Anar al contingut