Una patrulla dels Mossos aturada al voral d'una carretera
Una patrulla dels Mossos aturada al voral d'una carretera (Mossos d'Esquadra)

Roben 124 caixes de calçotets, fugen a 170 km/h i acaben envestint un cotxe dels Mossos

La policia ha detingut dos homes de 52 i 36 anys amb antecedents que ja han passat a disposició judicial

RedaccióActualitzat

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat a Maçanet de la Selva dos homes de 52 i 36 anys que circulaven en una furgoneta robada. Als detinguts, se'ls acusa de robatori amb força interior de vehicle i un delicte de robatori o furt d'ús de vehicle.  

Al conductor se li imputen també els delictes de danys i atemptat contra agents de l'autoritat, així com dos delictes més, un contra la seguretat viària per conduir temeràriament i un altre per pèrdua de vigència del carnet per punts.

Cap a les tres de la matinada, els mossos van rebre l'avís que acabaven de robar part de la càrrega d'un semiremolc que es trobava estacionat a l'AP7 a l'àrea de descans de Vilademuls, al Pla de l'Estany, i que els possibles autors circulaven en sentit sud.

 

Persecució a 170 km/h

De seguida es va adreçar una dotació de trànsit a l'autopista per fer un seguiment discret de la furgoneta. En interceptar-lo, però, el vehicle va començar a accelerar la marxa fins a 170 km/h efectuant conducció temerària amb avançaments per la dreta i fent trajectòries brusques en diagonal per intentar fugir dels agents.

Mentre circulaven, el vehicle escàpol va envestir deliberadament el cotxe policial pel lateral amb la intenció de bloquejar-lo, ja que diverses patrulles de la comissaria de Santa Coloma de Farners alentien la marxa i creaven retenció a l'altura de Maçanet de la Selva per aturar-los.

Del resultat de la col·lisió ambdós vehicles es van aturar i els dos ocupants de la furgoneta van sortir corrents direcció al bosc. Els agents van sortir darrere d'ells i els van acabar detenint.  

La furgoneta estava carregada amb 124 caixes de roba que contenien calçotets i altres peces de vestir d'una reconeguda marca. Paral·lelament, una altra patrulla de mossos va localitzar la víctima del robatori, un camioner que en el moment dels fets es trobava descansant a l'interior de la seva cabina. Els mossos van poder-li retornar íntegrament la càrrega sostreta.

Els detinguts, ambdós amb antecedents, van passar el dia 19 d'abril a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut