Els agents han pogut retornar la guardiola a la propietària
Els agents han pogut retornar la guardiola a la propietària

Roba una guardiola amb 2.500 euros al domicili on posava fibra òptica i ho acaba confessant

El lladre va acabar reconeixent els fets i els Mossos d'Esquadra van poder retornar els diners a la propietària

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home a Cambrils per robar una guardiola amb 2.500 euros mentre instal·lava la fibra òptica en un domicili.

La víctima va contractar un servei d'instal·lació de fibra òptica a una empresa privada i dos operaris van estar treballant divendres passat en una de les habitacions on hi havia una guardiola, que era a la vista.

Un cop els treballadors van finalitzar el servei i van marxar, la dona es va adonar que la guardiola ja no hi era i va alertar els Mossos d'Esquadra. 

La mateixa víctima va trucar als operaris i els va preguntar per la guardiola, però aquests van negar saber-ne res. Com que encara eren al carrer recollint material, va córrer a buscar-los, però un ja havia marxat.

Quan van arribar els agents, van fer, sense èxit, comprovacions a la furgoneta. Tanmateix, les indagacions van continuar i aquella mateixa tarda, l'operari que havia marxat ràpidament del lloc dels fets va reconèixer a la comissaria que havia furtat la guardiola i que l'havia amagada dins una de les arquetes de telefonia situada a la via pública.

L'home, de 39 anys, va ser detingut per un delicte de furt i va quedar en llibertat el mateix dia, amb l'obligació de presentar-se al jutjat d'instrucció que instrueix la causa quan sigui citat.

Els agents van retornar la guardiola a la seva propietària amb tots els diners a l'interior.

 

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut