Un tren de Rodalies (ACN)

Resolta la incidència que ha provocat retards de fins a una hora a l'R2 Sud, al Garraf

A l'R2 Nord també hi hagut una incidència a la Llagosta, que s'ha resolt gairebé set hores després

RedaccióActualitzat

Dues incidències a la catenària de la línia R2 de Rodalies provoca retards en tots dos sentits. Segons Adif, els retards, que inicialment eren de 20 minuts han arribat a ser d'una hora. La incidència s'ha solucionat a quarts de dotze del matí i s'està normalitzant el servei de forma gradual.


Tant cap al nord com cap al sud, els trens han circulat durant tot el matí per una sola via.

A l'R2 Nord, la incidència ha estat a la Llagosta i s'ha resolt gairebé set hores després; i a l'R2 Sud, entre les estacions de Vilanova i Castelldefels.

Els talls de l'R3 de Rodalies es posen realment a prova aquest dilluns. La circulació per aquesta línia està interrompuda entre Mollet i la Garriga des de dijous passat, el 12 d'octubre, i s'ofereix un servei de busos alternatiu.

Divendres va ser el primer laborable amb servei alternatiu per carretera, però, com que era al mig del pont, el volum de viatgers va ser inferior al que hi ha aquest dilluns.

Els busos alternatius directes cap a Barcelona, des de Centelles i la Garriga, que s'han habilitat en hora punta, han funcionat amb normalitat.

Els talls es fan per desdoblar la via entre la Garriga i Parets i s'allargaran fins a la segona quinzena de gener. Es calcula que hi ha uns 12.000 usuaris diaris que hauran de recórrer al servei d'autocars que ha establert Renfe.

A més, la Generalitat també ha reforçat la seva línia d'autobusos que connecta Vic i Barcelona amb cinc freqüències més al matí i quatre a la tarda.

 

ARXIVAT A:
Rodalies
Anar al contingut