La discoteca Chic de Roses, a l'Alt Empordà (Google Maps)

Reobre la discoteca Chic de Roses després de 10 anys i la precinten l'endemà

La Policia Local hi va detectar deficiències en una inspecció i els Mossos l'han fet tancar perquè no té permisos

ACN/RedaccióActualitzat

Després d'una dècada tancada, la discoteca Chic de Roses va celebrar dijous a la nit la festa de reobertura, que incloïa l'actuació sorpresa de Nebulossa, el grup que representarà Espanya al festival d'Eurovisió. La festa ha durat poc perquè els Mossos van precintar el local l'endemà, per incomplir la normativa.

Chic, que es va inaugurar l'abril del 1980, es va ser famosa a la Costa Brava als vuitanta i noranta, però l'Ajuntament va decretar-ne el tancament el 2013 per les mancances de seguretat del local.

Ha començat igual com va acabar, perquè una inspecció de la Policia Local ha certificat, justament, que "tenia deficiències que n'impossibilitaven l'obertura i, per tant, no disposava de la llicència corresponent", segons ha explicat la regidora de Seguretat, Olga Simarro. L'acta es va enviar als Mossos d'Esquadra, que han fet tancar el local.

Chic va anunciar que reobria fa poques setmanes, sota una nova direcció, impulsada per una promotora i un dels fundadors de la discoteca. "Com aleshores, Chic Roses oferirà entreteniment d'alt nivell en un ambient elegant, modern i selectiu, amb totes les eines que té a l'abast", anunciaven des de l'organització.

Els responsables del Chic Roses asseguren que solucionaran "els problemes tècnics" i que ajornen una setmana la reobertura al públic, fins al dissabte 20 d'abril.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHIC Roses (@chicdisco)


Chic Roses també informa que retornarà els diners a aquells que havien comprat entrades o reservat taules per dissabte a la nit.

ARXIVAT A:
Oci nocturn
Anar al contingut