Rajoy promet una campanya "austera" (EFE)
Rajoy promet una campanya "austera" (EFE)
Madrid

Rajoy: "Les polítiques radicals i desfasades només produeixen misèria"

El president del govern espanyol en funcions i líder del PP ha carregat contra Podem davant la junta directiva del partit: "No és bo arribar al govern per aprendre. Al govern, s'hi arriba après."

RedaccióActualitzat

Mariano Rajoy ha aprofitat el seu discurs davant la junta directiva del PP per advertir dels perills que, segons ell, representaria un govern de Podem després del 26-J. "Desconfiïn dels que pensen que són els primers homes posats per Déu a la terra i que no hi va haver res de bo abans que ells", ha dit, perquè "no és bo arribar al govern a aprendre. Al govern, s'hi arriba après". El president del govern espanyol en funcions i líder del PP ha assegurat que cal "fugir de les aventures, dels experiments" i de les polítiques "radicals i desfasades" perquè "només produeixen misèria al conjunt dels països". "Aquesta no és una història d'espectacles, de sortir a la televisió i de frases ocurrents, però governar no és fàcil", ha subratllat.

Durant la seva intervenció davant d'un centenar de membres de la junta directiva, Rajoy s'ha compromès a fer una campanya electoral "austera", reduint la publicitat exterior de les tanques o banderoles. El líder popular ha sentenciat: "El nostre ego és bastant menor que el d'altres". Després de la reunió frustrada amb les altres formacions per retallar costos de campanya, el president espanyol en funcions ha afirmat que la trobada "se suposa que es feia per rebaixar" aquestes despeses, i "resulta que alguns volien incrementar les seves despeses i que les rebaixessin els altres. Aquesta és la història."

Anar al contingut