Mas i Rajoy, durant una trobada el mes de febrer passat a La Moncloa. (Foto: ACN)
Mas i Rajoy, durant una trobada el mes de febrer passat a La Moncloa. (Foto: ACN)
Madrid

Rajoy i Mas es reuniran el 20 de setembre

El president del govern català, Artur Mas, i el del govern espanyol, Mariano Rajoy, es reuniran el pròxim 20 de setembre, segons fonts governamentals espanyoles.

RedaccióActualitzat
El president del govern català, Artur Mas, i el del govern espanyol, Mariano Rajoy, es reuniran el proper 20 de setembre, a les 11 del matí al palau de La Moncloa, segons fonts governamentals espanyoles.

La trobada es produirà a petició del president de la Generalitat, que el dia 2 d'agost va enviar una carta al president de l'executiu espanyol en què sol·licitava la reunió per tractar el tema del pacte fiscal.

A la carta del president Mas, s'hi va adjuntar el document amb l'aprovació de la proposta de pacte fiscal del Parlament de Catalunya del 25 de juliol.

El cap de l'executiu espanyol, que en la seva carta no menciona explícitament la proposta catalana de pacte fiscal, demanarà a Mas el seu suport davant el difícil context econòmic europeu donat que, segons fonts del govern de Madrid, el més important per a Rajoy és comptar amb el suport de les comunitats autònomes per impulsar la posició de l'estat espanyol en aquest context.


Anar al contingut