València

Rajoy i Camps dinen junts en secret durant tres hores amb el "cas Gürtel" sobre la taula

El parador d'Alarcón, situat a mig camí de Madrid i València, és el lloc que van escollir Mariano Rajoy i Francisco Camps per dinar junts i parlar de la situació del PP valencià. El president del partit i el de la Generalitat Valenciana van parlar durant hores i després cadascú va tornar a casa. La reunió arriba després que la direcció dels populars va demanar a Camps una "actuació contundent" arran de l'informe policial del "cas Gürtel", que acusava el PP valencià de finançament irregular.

Actualitzat
Mariano Rajoy i Francisco Camps van dinar en secret per buscar una sortida a la crisi oberta al partit pel "cas Gürtel", encara que des del PP valencià han assegurat que la trobada forma part de les reunions que mantenen habitualment els dos dirigents. També destaquen que no va ser una reunió privada, sinó al costat de la resta de comensals.

Rajoy es va desplaçar a Conca des del Congrés dels Diputats, on va anar a la sessió de control al govern. Abans del dinar, el president del PP es va reunir amb la secretària general, María Dolores de Cospedal, i la portaveu parlamentària, Soraya Sáez de Santamaría.

Camps, que es va absentar de la segona sessió del Debat de Política General a les Corts Valencianes, només va aparèixer en públic a la nit, quan va arribar amb una hora de retard a la inauguració d'una exposició de Sorolla.

Aquesta mateixa setmana, De Cospedal va demanar a Camps una "actuació contundent" davant l'informe del "cas Gürtel". Precisament, també aquest dimecres la fiscalia va rebutjar la denúncia del PP contra l'informe policial.
Anar al contingut