Madrid

Rajoy acull amb "satisfacció" la "bona notícia" de la fi de la violència d'ETA

El president del Partit Popular i cap de l'oposició, Mariano Rajoy, ha rebut amb "satisfacció" la "bona notícia" de la fi de la violència d'ETA. Per Rajoy, aquest és "un pas important que només serà complet quan ETA es dissolgui" i entregui les armes. Rajoy ha dit que el seu primer pensament és per a les víctimes, que "són i seran el referent moral de la nostra democràcia". Tot seguit, el cap de l'oposició ha reconegut la tasca de les forces de seguretat i de la judicatura perquè "si aquesta notícia s'ha produït és perquè la llei ha sigut més forta que les amenaces". Rajoy ha tancat la seva declaració afirmant que la victòria s'ha aconseguit "sense contrapartida política" gràcies a "l'esforç de tota la societat espanyola".

RedaccióActualitzat
El líder del PP, Mariano Rajoy, considera una "bona notícia" que ETA hagi renunciat "per fi" a imposar el seu projecte polític mitjançant la "mort, la por, la violència i l'extorsió", encara que adverteix que la tranquil·litat dels espanyols "només serà completa" quan es produeixi la seva dissolució irreversible "i el seu complet desmantellament".
 
Rajoy, que ha llegit un comunicat del seu partit en una compareixença a la seu del PP a Madrid, ha afegit que ETA ha estat derrotada per la fortalesa de l'Estat de dret, per la fe en la democràcia que han tingut tots els espanyols i per l'esforç successiu de tots els governs.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut