El passeig de Gràcia està tancat a la circulació de vehicles (3Cat)

Quines línies de bus estan afectades per Sant Jordi a Barcelona i com es reforça el metro

Les línies 1, 2, 3, i 5 del metro compten amb més personal i trens, mentre que els autobusos al centre de la ciutat adapten els recorreguts per la superilla literària

RedaccióActualitzat

Aquest dimarts, 23 d'abril, TMB recomana fer ús del metro per desplaçar-se fins als diferents actes que s'organitzen per Sant Jordi, especialment els que es duen terme al centre de la ciutat.

El servei de metro es reforça amb més trens a les línies convencionals en diverses franges horàries de la tarda, especialment a les línies 1, 2, 3 i 5, on es preveu que hi hagi més afluència d'usuaris.

Al voltant de les nou del vespre, segons TMB, circularà fins a un 25% més d'oferta respecte al servei habitual d'un dia feiner. Alhora, també s'ha preparat un desplegament especial de personal i efectius de seguretat i neteja a les estacions del sector central de Barcelona.

 

Alteracions a les línies de bus per la superilla literària

D'altra banda, la presència de la "superilla literària" altera el transport de superfície de les 22.00 del dia 22 fins a les 4.00 del dia 24. Les múltiples activitats previstes propiciaran una notable ocupació de la via pública i espais tancats al trànsit.

En conseqüència, quedarà afectada la circulació de les línies d'autobús en diverses zones al llarg de tot el dia, en forma de desviaments o limitacions de recorregut.

Les alteracions més importants, però, es deriven de la superilla literària, l'ampli espai al cor de l'Eixample tancat a la circulació de vehicles que es forma amb tot el passeig de Gràcia, entre l'avinguda Diagonal i la Gran Via i entre els carrers de Balmes i de Pau Claris.

Un espai que aquest any s'estén per tota la Rambla (de plaça Catalunya a la rambla de Santa Mònica) i al carrer Gran de Gràcia.

Les línies d'autobús afectades en aquest espai delimitat són: D50, H8, H10, V15, V17, 6, 7, 19, 22, 24, 33, 34, 52, 54 i les rutes vermella i blava del Barcelona Bus Turístic.

Des de TMB es recomana planificar els desplaçaments amb prou antelació:

ARXIVAT A:
Sant Jordi Transport públic
Anar al contingut