L'incident va quedar en un ensurt (TikTok @jiashira via Reuters)

Queden penjats de cap per avall en una atracció al Canadà: "Tothom bé per allà dalt?"

S'hi van estar durant gairebé 30 minuts, abans no els van poder rescatar els equips d'emergència

Ensurt en un parc d'atraccions del Canadà aquest dissabte a la nit. Una trentena de visitants del parc --situat a la ciutat de Vaughan, a Ontario-- es van estar penjats de cap per avall en quedar encallada una de les instal·lacions. S'hi van estar durant gairebé 30 minuts, abans no els van poder rescatar els equips d'emergència. 

Per sort, més enllà dels moments de certa angoixa viscuts pels usuaris atrapats, l'incident no va tenir més conseqüències i només dos usuaris es van queixar de mal al pit i de pèrdua de sensibilitat a les cames, un cop ja alliberats. Tot i això, cap d'ells va necessitar atenció mèdica addicional.

L'incident va quedar enregistrat per alguns dels visitants que hi havia en aquells moments a les instal·lacions. En aquest vídeo es pot veure el moment just després que s'aturés l'atracció, on també se senten les paraules "tranquil·litzadores" dels responsables del parc als usuaris atrapats:

"Està tothom bé per allà dalt? Us baixarem ben aviat, d'acord".

La instal·lació va ser tancada després, mentre ara s'investiguen les causes que poden haver provocat la fallada tècnica.

 

ARXIVAT A:
Canadà
Anar al contingut