La Policia va detenir el presumpte lladre el 7 de maig, al barri de Sant Martí, de Barcelona (Mossos d'Esquadra)
La Policia va detenir el presumpte lladre el 7 de maig, al barri de Sant Martí, de Barcelona (Mossos d'Esquadra)
Barcelona

Queda a casa seva per vendre uns mobles i l'acaben emmordassant i robant-li joies

La dona i el presumpte lladre, detingut al districte de Sant Martí, a Barcelona, van contactar a través d'una app de compravenda

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home acusat de robar a una dona en un pis de Pedralbes, a Barcelona, a qui va lligar i emmordassar perquè no pogués demanar ajuda. La dona, de 55 anys, havia rebut l'habitatge en herència, l'estava buidant per vendre'l i havia posat alguns mobles a la venda a través d'una aplicació de compravenda. 

L'agressor s'hi va posar en contacte i es va mostrar interessat a comprar alguns objectes, per la qual cosa van quedar al pis de la víctima, el 9 d'abril passat, per fer la transacció. Però, un cop allà, i mentre suposadament esperaven l'arribada del transport que s'havia d'endur els mobles, l'assaltant la va emmordassar, li va lligar les mans, li va prendre el mòbil perquè no pogués demanar ajuda i es va endur tot el que va trobar de valor, incloent-hi diners, joies, un ordinador i alguns objectes de plata.
 

Va al·legar que l'amenaçaven a ell

Segons va explicar la víctima als Mossos, abans de lligar-la l'home li va dir que algú li havia ordenat que li fes mal i li robés les joies, i que l'havien amenaçat que matarien la seva parella si no ho feia. En aquell moment, la víctima va demanar auxili i va intentar fugir, però l'home la va agafar, la va emmordassar amb un drap negre que portava a la motxilla i la va lligar amb una corda que també duia a sobre, abans d'obligar-la a dir-li on tenia els diners i les joies de la família.

Abans de marxar, es va emportar el DNI,  el telèfon de la víctima i les claus del pis, i la va amenaçar dient-li que si trucava a la Policia li farien mal. Quan l'home ja era fora de l'habitatge, la dona va aconseguir deslligar-se i sortir al balcó a demanar ajuda als veïns, que van avisar la Policia.

Quan els agents van arribar, van trobar la víctima amb algunes ferides per fregament a la cara i a altres parts del cos, un drap negre lligat al coll i una corda mig tallada que encara portava penjant dels canells.
 

Detingut a Barcelona 

Unes setmanes després, els Mossos d'Esquadra van poder identificar el presumpte agressor, que va ser detingut el 7 de maig a casa seva, al barri de Sant Martí, de Barcelona, i acusat de robatori amb violència i intimidació i d'un delicte de detenció Il·legal.

Entre els objectes que el lladre va aconseguir endur-se hi havia dos rellotges valorats en 5.000 € i 2.000 €, respectivament, una cadena d'or d'un valor de 1.500 €, altres joies, un ordinador portàtil, dos canelobres i una glaçonera de plata, a més a més del mòbil de la víctima i un joc de claus del domicili.

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut