Barcelona

Quatre dones han mort a l'Estat en nous suposats casos de violència de gènere

Quatre dones han mort avui a l'estat espanyol, presumptament a mans de les seves parelles o exparelles. Les morts s'han produït a Valladolid, a Cullera (Ribera Baixa), el Puerto de Santa María (Cadis) i a Madrid.

Actualitzat
L'últim cas ha estat a Valladolid, quan una dona ha mort a trets enmig del carrer. Segons fonts policials, l'autor dels trets hauria estat el seu marit, de 50 anys, a qui han trobat mort al domicili familiar, que s'ha incendiat després dels fets.

Hores abans, a Cullera, a la Ribera Baixa, una altra dona ha mort quan el seu exmarit, que tenia dues ordres d'allunyament, li ha disparat un tret. La dona, de 44 anys, estava a una terrassa amb unes amigues quan l'home s'hi ha acostat i li ha disparat a boca de canó. L'home, que tenia antecedents policials i una ordre d'allunyament, s'ha donat a la fuga però la Policia Local l'ha detingut poc després.

També aquest dimarts, a la localitat gaditana d'El Puerto de Santa María, un home ha mort, presumptament, la seva exdona, de qui tenia una ordre d'allunyament. L'ha mort a ganivetades durant una baralla al mig del carrer i ja ha estat detingut.

Aquests casos se sumen al d'aquesta matinada, quan una noia de 22 anys ha mort a Madrid, a mans de la seva parella, que després s'ha intentat suïcidar.
Anar al contingut