Els Mossos han intervingut 66.000 xocolatines, llaminadures, patates fregides i begudes, entre d'altres
Els Mossos han intervingut 66.000 xocolatines, llaminadures, patates fregides i begudes, entre d'altres (Mossos d'Esquadra)
Barcelona

Troben 66.000 llaminadures amb cànnabis a Barcelona i en detenen els responsables

La policia ha requisat també més de 140 plantes de marihuana i 2.000 esqueixos. El valor total dels productes intervinguts és entre 120.000 i 150.000 euros

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones en una operació en què han desmantellat un laboratori de fabricació de llaminadures amb THC, un cannabinoide psicoactiu de la planta del cànnabis, a Barcelona.

Els agents han intervingut al soterrani d'un local a Horta-Guinardó 66.000 xocolatines, llaminadures, patates fregides i begudes repartides en 91 caixes de cartró valorades entre 120.000 i 150.000 euros i 144 plantes de marihuana i 2.061 esqueixos valorats en 7.000 euros. A més, també han intervingut 7.000 euros en efectiu que duien a sobre els detinguts.

Els arrestats, tres homes i una dona entre 32 i 42 anys, no tenien antecedents i, després de passar a disposició judicial, es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


Xocolatines amb THC i plantes de marihuana

Tot va començar el 15 de març, quan un agent dels Mossos que estava fora de servei va alertar que havia vist uns homes amb actitud de vigilància davant d'un local on carregaven caixes en un cotxe estacionat a la vorera.

La policia, durant la inspecció, va comprovar que aquestes caixes estaven plenes d'esqueixos de marihuana, i que a l'interior del local n'hi havia més preparades per ser carregades al cotxe amb el mateix contingut a dins.

Dins del local van trobar altres caixes amb una gran quantitat de productes comestibles amb aparença de xocolatines, llaminadures, patates fregides i begudes, entre d'altres, els embolcalls de les quals indicaven que contenien THC. Segons els Mossos, l'aparença d'aquests productes podia portar a l'equívoc a una persona que en desconegués el contingut, comportant un alt risc per a la salut.

A més, al soterrani van localitzar una plantació de marihuana amb 28 plantes adultes i 116 en creixement, i una cuina que suposadament servia per elaborar les llaminadures amb cànnabis. El local, com ha confirmat la policia, no reunia les condicions higièniques i de salubritat necessàries per a la manipulació i l'elaboració de productes comestibles destinats al consum.

Una vegada finalitzada l'operació policial, el Jutjat d'Instrucció de Barcelona va autoritzar la incineració i la destrucció de tot el material intervingut.

ARXIVAT A:
PolicialMarihuanaMossos d'Esquadra
Anar al contingut